ŠKODA Octavia RS iV

ŠKODA Octavia RS iV

ŠKODA føjer et iV til den nye generation af OCTAVIA RS, som er en plug-in-hybridbil med lav CO2-udledning og rendyrket køreglæde. Den maksimale ydelse er 245 hk, og rækkeviden på el alene er 60 km.Familiefædre og -mødre har nu fået et ekstra argument, når der bliver drøftet køb af ny bil over køkkenbordet. OCTAVIA RS har alle dage kombineret plads og praktikalitet med hestekræfter og high-performance og er dermed en perfekt kombination af familiebil og sportsbil. Nu har fjerde generation af den populære ŠKODA-model fået tilføjet et iV og fås nu som plug-in-hybrid.

O-100 km/t. på 7,3 sekunder

OCTAVIA RS iV er en plug-in-hybridbil med en 1.4-liters TSI-benzinmotor på 150 hk (110 kW) og en elmotor på 116 hk (85 kW). Tilsammen har de en maksimal ydelse på 245 hk (180 kW) og 400 Nm, som bliver overført til forhjulene via en 6-trins DSG-automatgearkasse med shift-by-wire-teknologi. 0-100 km/t. er overstået på 7,3 sekunder, og topfarten er 225 km/t. Sportsundervognen med dynamisk chassiskontrol og et præcist styretøj med progressiv styring sørger for køredynamikken.

Litium-ion-batteriet har en kapacitet på 13 kWh, hvilket giver en rækkevidde på 60 km på el alene (WLTP). I henhold til samme standard er CO2-udledningen cirka 30 g/km, og dermed lever OCTAVIA RS iV allerede op til den nye og strengere EU6d-norm for emissioner, der træder i kraft til nytår.

Sportsligt design med sorte detajler

OCTAVIA RS iV har et udseende, som matcher de sportslige præstationer. Den kommer med 18” alufælge, som kan opgraderes til 19”, og ikke mindst har den masser af detaljer i sort. Det gælder bl.a. kølergrillen, diffuserne, vinduesrammerne og hækspoileren på OCTAVIA RS iV Hatchback. Stationcaren Combi har en tagspoiler i samme farve som karrosseriet.

Det sorte look går igen i kabinen, hvor man sætter sig godt til rette i sportssæder beklædt med læder og Alcantara og udsmykket med RS-logo og røde eller sølvfarvede syninger. De flotte syninger og det karakteriske RS-logo går igen på det 3-egede multifunktionssportslæderrat, der desuden har skiftepaler, så man selv kan skifte gear.

ŠKODA OCTAVIA RS iV forventes at få danmarkspremiere sidst på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *