Bosch Car Service fejrer 100 år

Bosch Car Service fejrer 100 år

Bosch Car Service fejrer 100 år
Bosch Car Service fejrer 100 år

 

Bosch åbnede sit første værksted i Hamborg i 1921 og er blevet et af verdens største uafhængige værkstedsnetværk med mere end 15.000 værksteder i 150 lande. I Danmark er Lange Jørgensen i Odense det ældste værksted i kæden med mere end 80 år som aktiv.

Servicepartner nr. 1: Max Eisenmann & Co., et bilværksted med base i Hamborg, blev det første officielle Robert Bosch AG installations- og reparationsværksted i 1921, og hermed blev Bosch-service værkstedskæden grundlagt. Det skyldtes, at firmaets grundlægger Robert Bosch tidligt havde erkendt nødvendigheden af et værkstedsnetværk. Med det stigende antal bilejere steg efterspørgslen efter ekspertise uden for Tyskland også, og i dag er Bosch Car Service én af verdens største uafhængige værkstedskæder med 15.000 værksteder i 150 lande. I Danmark er der mere end 100 Bosch-certificerede værksteder.

100 års samarbejde som drivkraft på det globale marked
Værksteder, der er tilsluttet Bosch Car Service-netværket, har adgang til den mest avancerede diagnostiske teknologi, reservedele og markedsføringstiltag.
Når et værksted er blevet en del af Bosch Car Service-kæden gennemføres løbende kvalitetstest, for at sikre den højeste kvalitet i netværket. Det er dels på grund af dette, at Bosch Car Service værkstederne har en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4 ud af 5 mulige blandt kunderne.

Intensiv forskning er succesfaktoren i de næste 100 år
Med mere end 72.000 medarbejdere inden for forskning og udvikling, samt investeringer på 6,1 mia. EUR, er Bosch en stærk drivkraft for innovation. Målet for fremtiden er at forene det globale netværk med nye partnere og kunder ved hjælp af digitale løsninger og smart brug af data. De nye teknologier fører til nye udfordringer for værkstederne, og Bosch er en pålidelig partner, når det kommer til at tilpasse sig fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *